Lijsttrekkersdebat omroep Brabant

hermen-omroepbrabant.jpg16-03-2019 15:58 16-03-2019 15:58

Vandaag hebben we een mooie campagnedag afgesloten met het grote lijsttrekkersdebat van Omroep Brabant in het provinciehuis. Onze lijsttrekker Hermen Vreugdenhil liet bij de stellingen over boeren, Eindhoven airport, bouwen en klimaat een duidelijk ChristenUnie-SGP geluid horen.

Duidelijke steun voor boeren: "Dat moet de komende vier jaar veranderen; dat er weer respect is voor boeren. We moeten jonge boeren weer een toekomst kunnen bieden in Brabant."

Over Eindhoven Airport: "Waarom is het goedkoper om te vliegen naar Londen terwijl met de bus naar Breda op en neer gaan duurder is. Dat moeten we niet willen."

Tijdens het debat over regels voor woningen: "Bouwen is zó belangrijk voor de leefbaarheid van dorpen. Daar moeten we zorgen dat scholen blijven. Daar moeten we zorgen dat jongeren kunnen blijven wonen. En, ja dat mag iets kosten."

Een heldere boodschap over het klimaat: "De Essent miljarden die nu op de bank staan moeten we gebruiken om in te zetten voor maatregelen rond het klimaat".

« Terug

Reacties op 'Lijsttrekkersdebat omroep Brabant'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.