Fietsend de carnaval in

brabfietszaterdag 17 februari 2007 23:00

17 februari voerde de ChristenUnie in Noord-Brabant op bijzondere wijze campagne. Met een wielertocht vanuit Aalburg naar het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. Na een korte verkenning van het (prachtige) parcours van de DSB 7 Dorpenomloop kon de tocht beginnen.

Zo’n sportieve kans laat ik me niet ontnemen. Met verder Teunis de Peuter, de voorzitter van PerspectieF Brabant (de jongerenvereniging van de ChristenUnie) en diverse bestuursleden van de Christenunie als deelnemers mocht de tocht zeker een succes genoemd worden.Met als bezemwagen de fameuse ChristenUnie-SGP caravan had de wielertocht veel bekijks in het carnavalvierende Brabant. Onderweg waren er veel positieve reacties en werden er ook vrolijke discussies gevoerd met voorbijgangers die deze actie in positieve zin niet van de ChristenUnie hadden verwacht.

Onderweg werden de niet beplakte borden nog voorzien van de campagneposter van de ChristenUnie-SGP. Deze poster werd opgeplakt in Wijk en Aalburg.Na een leuke tocht onder prachtige weersomstandigheden kwamen we aan bij het provinciehuis in Den Bosch.Voor een waarde(n)vol Brabant! Aan ons uithoudingsvermogen zal het zeker niet liggen….

« Terug

Archief > 2007 > februari

Geen berichten gevonden