ChristenUnie praat over samenwerking

samenwerking20-06-2008 12:50 20-06-2008 12:50

ChristenUnie Aalburg, Woudrichem en Werkendam hebben donderdag 12 juni overleg gehad over de toekomst van de drie gemeenten. Tijdens de bijeenkomst werden er ideeën uitgewisseld en werd er gesproken over de uitdagingen die op de gemeenten afkomen onder leiding van Hermen Vreugdenhil, provinciaal Statenlid namens de ChristenUnie-SGP in Noord Brabant. Hiernaast bogen de aanwezigen zich over de voor- en tegenargumenten van verschillende vormen van samenwerking.

Doordat er vertegenwoordigers uit elke gemeente in het land van Heusden en Altena aanwezig waren, kon er uit verschillende invalshoeken naar het onderwerp samenwerking gekeken worden. De bijeenkomst leverde goede informatie op waardoor er een mooie basis is voor de kiesverenigingen om de komende tijd na te denken over het onderwerp

De drie kiesverenigingen van de ChristenUnie in het land van Heusden en Altena hebben afgesproken om op regelmatige basis bij elkaar te komen om over onderwerpen die de gemeentegrenzen overstijgen overleg te voeren.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht