U kijkt zo lief .., maar wij geven antwoord!

20100324_hermenvreugdenhilvrijdag 04 juni 2010 11:31

Op zaterdag 5 juni zal Hermen Vreugdenhil, Statenlid en nummer 40 op de kandidatenlijst van de ChristenUnie op de jaarmarkt in Nieuwendijk het ChristenUnie verkiezingsprogramma toelichten. Tussen 11.00 en 13.00 uur zullen alle vragen van bezoekers van de jaarmarkt over de verschillende verkiezingsthema’s beantwoord worden. Hypotheekrenteaftrek, zorg of onderwijs, de ChristenUnie loopt niet weg voor moeilijke vragen. Ook is het mogelijk om bij de ChristenUnie caravan de standpunten van de verschillende partijen te vergelijken.

De ChristenUnie kiest met haar programma ‘Vooruitzien’ voor een bloeiende samenleving. Voor goed openbaar vervoer voor iedereen. Ook in het landelijk gebied. Voor behoud van de agrarische gezinsbedrijven. Voor leefbare en bruisende kleine kernen. Voor een balans tussen economie en ecologie.

Alle politieke partijen zijn uitgenodigd om om 13.00 uur in debat te gaan over de Hypotheekrenteaftrek, zorg voor kwetsbaren, koopzondagen en bescherming van het leven in plaats van verruiming van euthanasie en abortus. Alle bezoekers van de jaarmarkt mogen ook deelnemen!

« Terug

Archief > 2010 > juni

Geen berichten gevonden