Het politieke landschap wordt pas écht duidelijk bij bezuinigen

kieskompas02-02-2011 19:45 02-02-2011 19:45

Vandaag is het Kieskompas gelanceerd. Elke Brabander kan aan de hand van 30 stellingen zijn plaats in het politieke spectrum achterhalen. Altijd weer een spannend moment om van alle partijen te zien waar ze in het politieke landschap staan. Soms best wel verrassend.

 Als je het Brabants landschap ziet vraag je je wel eens af of de termen links-rechts en progressief-conservatief gedekt kunnen worde in 30 stellingen. Stellingen waarvan sommige niet eens in de verantwoordelijkheidssfeer van provincies liggen.

Volgens mij wordt een politiek landschap pas duidelijk wanneer er echt gekozen moet worden. Je zag dat het sterkst terug toen er in de provincie bezuinigd moest worden. Wel investeren in sport terwijl er bezuinigd wordt op jeugdzorg. Wel investeren in culturele hoofdstad maar bezuinigen op het openbaar vervoer. Veel geld voor een merk Brabant maar geen steun meer voor onze jonge boeren. Is dat te vangen in links-rechts. Ik denk het niet. Maar ik weet wel dat wanneer u van de overheid vraagt om te investeren in een sterke samenleving en een politiek te voeren met oog voor iedereen dan zult u ongetwijfeld dicht bij ChristenUnie-SGP uitkomen. Gewoon een goede keuze! Uit overtuiging!

« Terug

Reacties op 'Het politieke landschap wordt pas écht duidelijk bij bezuinigen'

sdg
Geplaatst op: 10-03-2020 10:24 Quote
坚持母乳喂养。产后由于婴儿成长的需要燕窝酒酿蛋,母乳是最好的营养来源,所以坚持喂养母乳不止是可以帮助宝宝的成长发育产后丰胸,而母乳喂养,可以保证宝宝吮吸乳头,这样可以刺激乳腺的发育粉嫩公主酒酿蛋,也就是可以帮助乳房的二次发育,而且这样还能够预防乳腺疾病的发生丰胸产品,所以母乳喂养是非常有必要的行为。
Nieuw bericht

Archief > 2011 > februari