Met zo een samenleving wordt het Statenwerk je gemakkelijk gemaakt

bodem_total04-02-2011 20:48 04-02-2011 20:48

Vandaag werd door een groot aantal organisaties het manifest ‘Brabant kiest voor biodiversiteit’ aan de Staten aangeboden. In dit manifest wordt opgeroepen biodiversiteit prioritair te verankeren in het provinciaal beleid. Eens! Mooi dat zoveel organisaties en gemeenten de krachten gebundeld hebben.

Nu komt het erop aan om die ambities uit het manifest ook waar te maken. Ik merk telkens weer dat we in de Staten moeten strijden om het behoud van de soortenrijkdom van onze Schepper als een goed rentmeester te beheren. Het besef dat we hier fors in moeten investeren leeft lang niet altijd bij een meerderheid van de Staten. De ChristenUnie-SGP zal ook in de komende periode voluit kiezen voor het juiste evenwicht tussen economie en ecologie. De steun van dit manifest is hier een belangrijke steun in de rug voor.

Maar wij moeten dit niet alleen doen als provinciale overheid. Mooi dat het manifest ook veel vraagt van ondernemers, maatschappelijke organisaties, onderwijsorganisaties en van U.

Wij pakken de handschoen graag op om ons samen met U verantwoordelijk te weten voor het behoud van de biodiversiteit. Met zo een samenleving worden je de politieke keuzes als Statenlid wel heel gemakkelijk gemaakt.

Hermen Vreugdenhil

« Terug

Reacties op 'Met zo een samenleving wordt het Statenwerk je gemakkelijk gemaakt'

dbs
Geplaatst op: 10-03-2020 10:25 Quote
按摩丰胸。产后因为生下来宝宝丰胸产品,身材会发生变化,不少部位的肌肤都会变得松弛产后丰胸产品,而胸部的肌肉也有可能会变成下垂,所以可以利用按摩丰胸的方式丰胸最快方法,这样可以让乳房的血液循环变得更快,这样是可以帮助让胸部变得更加的坚挺,而且多余的赘肉是可以适当消除丰胸方法,达到丰胸的效果。
Nieuw bericht

Archief > 2011 > februari