Blij verrast met coalitieakkoord

08-04-2011 09:00 08-04-2011 09:00

De ChristenUnie-SGP is blij verrast met het coalitieakkoord dat VVD, SP en CDA hebben gesloten. In dit akkoord zijn veel voor ons herkenbare punten opgenomen waar we ons in de afgelopen jaren hard voor hebben gemaakt. Zo is de regeling voor jonge boeren opgenomen, een goedkoop bustarief voor MBO scholieren en een extra investering in het busvervoer in het landelijk gebied. Ook de voortzetting van de ondersteuning van de kleine kernen en de spoorlijn Breda-Utrecht blijven behoren bij de ambities van de provincie.

In de komende bestuursperiode zal er nog stevig bezuinigd moeten worden. Ruimte voor nieuw beleid is er nauwelijks. De ChristenUnie-SGP zal in de komende periode het college kritisch blijven volgen en waar nodig aan de bel trekken. Bezuinigingen moeten niet ten koste van de zwakkeren.

Wij vinden het ook niet verantwoord dat de coalitiepartijen vast blijven houden aan de investering van 50 miljoen voor Brabant Culturele Hoofdstad. Heroverweging hiervan is in de huidige omstandigheden meer dan op zijn plaats.

Het is mooi om te zien dat het werk van onze fractie in de afgelopen vier jaar op een groot aantal punten door het nieuwe college wordt voortgezet.

Hermen Vreugdenhil

« Terug

Reacties op 'Blij verrast met coalitieakkoord'

cloue
Geplaatst op: 19-06-2014 09:39 Quote
Within the avant-garde society,nonetheless assorted contemporary top end swiss watches in altered blazon and action run appear peoples' accustomed life,Cartier replica charcoal one of replica watches the accepted fashionable watch labels.They is the lustrous females in the world of music and dancing.you could not think in the ex performances of Britney Spears that how much hottest and influential they were in front of the global audiences.As far as the most enchanting and lovable accessory of Britney Spears is concerned it is characteristically known as hermes replica Replica Bag.Indeed fake handbags are not only hottest accessories for her but also very pleasing bags for her .Third most sizzling fashion icon in the globe is called Jennifer Lopez.They is a very sweet,sparkling and sexy lady in the world in recent times.of the most stunning traits of Jennifer Lopez is her dynamic voice and louis vuitton replicaversatile dancing.Today replica handbags are the best luxuries for her.They usually likes various kinds of handbags such as Louis Vuitton,Breitling and Michael Kors handbags.Fourth most hottest and charming fashion star is none other than Kate Winslet at all for the reason that they is the most stunning and versatile actress of Hollywood in the world at the moment.
Nieuw bericht