Bestuur ChristenUnie Noord Brabant volledig op sterkte!

handen uit de mouwen23-09-2011 10:42 23-09-2011 10:42

Tijdens een algemene vergadering van de ChristenUnie in Noord Brabant zijn 4 nieuwe leden benoemd in het bestuur. Hierdoor is het bestuur voltallig en staat klaar om het ChristenUnie geluid in onze provincie te laten horen. Op de bres voor belangen van inwoners en de bedrijvigheid, cultuur en natuur in onze mooie provincie. Op weg naar meer ChristenUnie vertegenwoordiging in gemeenteraden en Provinciale Staten.

  • Hermen Vreugdenhil - Politiek secretaris
  • Ko Jansen - Opbouwwerk
  • Robert Grasveld - Penningmeester
  • Michiel van der Stelt - PR/Communicatie
  Hermen Vreugdenhil was afgelopen bestuursperiode statenlid in de Provincie Noord Brabant voor de ChristenUnie in een lijstcombinatie met de SGP.  Hij was kandidaat voor de Tweede Kamer in 2011. Hij zal ook de contacten met de landelijke politiek onderhouden voor Zuid Nederland.
   
  Ko Jansen was vorige bestuursperiode fractievoorzitter en gemeenteraadslid van ChristenUnie in Eindhoven. Daarna heeft hij 6 jaar zitting gehad in het bestuur van het Waterschap de Dommel. Hij gaat de provinciale verenigingen assisteren bij het opbouwwerk.
   
  Robert Grasveld is actief in kiesvereniging Breda, Hij stond op de kandidatenlijst voor de gemeenteraad2010 en de proviciale staten2011. Hij wordt penningmeester binnen het nieuwe bestuur. 
   
  Michiel van der Stelt een nieuwe bestuurslid die na zijn studie aan TUE zijn talent wil inzetten voor de communicatie en public relations van de ChristenUnie. Deed bestuurlijke ervaring op binnen het bestuur van jongerenafdeling van Perspectief in  Noord Brabant. Kandidaat tijdens laatste statenverkiezing. 

« Terug

Reacties op 'Bestuur ChristenUnie Noord Brabant volledig op sterkte!'

miniu
Geplaatst op: 19-06-2014 09:37 Quote
There are lots of louis vuitton replica top celebrities out there but of the hottest and sizzling ones is called as Angelina Julie.they is the stunning lady in the world today.Angelina Julie is not only very famous icon in the fashion world but also very great person with respect to her nature.They is amazingly humanitarian star.Today Angelina Julie is of hermes replica the hottest icons of Hollywood wherein they has had shown her unique and outstanding performances to the global audiences through her versatile modeling and acting.When it comes to the beauty,Angelina Julie is of the most stunning and charming ladies in the world at this time time.Speaking about Angelina Julie final choice,well chanel replica this is none other than replica handbag.They is a very obsessive lover of lots of kinds of replica handbags nowadays such as Cartier replica bags,Louis Vuitton handbags,Mont Blanc purses and Fossil handbags.
Nieuw bericht