ChristenUnie-SGP gaat voor alternatief Ruit Eindhoven

IMG_167124-02-2015 23:28 24-02-2015 23:28

De Ruit wel of niet? ChristenUnie-SGP strijdt voor het 'groene alternatief'. We willen de huidige problemen aanpakken en ons richten op de echte knelpunten zoals de A67 en innovatie de ruimte geven. Rond 10 maart kunt u bij 1 Vandaag een rapportage terugzien over dit bewogen dossier. Vorige week brachten ChristenUnie-SGP lijsttrekker Hermen Vreugdenhil en ChristenUnie Kamerlid Carla Dik-Faber een diverse bezoeken aan de regio.

Aan het begin van het werkbezoek kregen Hermen Vreugdenhil en Carla Dik-Faber het 'koersdocument' met diverse voorstellen die als alternatief dienen voor de geschrapte Ruit gepresenteerd. Een dag later was lijsttrekker Hermen vreugdenhil in Helmond aanwezig bij een regionaal verkiezingsdebat waar hij nogmaals de inzet van de ChristenUnie-SGP voor het alternatief onderstreepten (zie onderstaand filmpje).

O.a. in het Eindhovens Dagblad verscheen een artikel over het werkbezoek van Kamerlid Carla Dik-Faber (ChristenUnie) - http://www.ed.nl/regio/deurne-e-o/asten/groene-alternatieven-voor-ruit-poll-1.4771609

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie-SGP gaat voor alternatief Ruit Eindhoven'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.